A cukkini ropogós egy finom, egészséges falatozni való, egy kis mártogatóssal megbolondítva…
A birkacsorba egyszerűen birka levest jelent, mely erdélyiesen elkészítve savanyú leves. Manapság…
A rántott burgonya, rántott krumpli egyszerűsége ellenére igencsak különleges. Ami sült, vagy…
Ha egy igazán finom, olasz főételre vágysz, érdemes kipróbálnod a Chicken -…
A gombóta egy régi hajdúsági étel, amit böjt idején szalonna, kolbász nélkül,…
A kaporszósz egy különleges ízű, főtt húsokhoz tökéletes mártogatós, melynek elkészítése rendkívül…
Ez a fajta töltött káposzta az, amit az országban legáltalánosabban ismernek. Savanyú…
A zöldborsós paprikás krumpli a zöldborsó pörkölt és paprikás burgonya tökéletes násza.…
A zúzapörkölt sokak kedvence, legalább annyian idegenkednek tőle. Érdekes kipróbálni, mert könnyen…
Az ecetes krumplisaláta egykor a húsvéti asztal elengedhetetlen kelléke volt, hisz ízei…
A babos lecsó kifejezetten nehéz étel. Hagyma, paprika, paradicsom a babbal fűszerezve,…
A kolozsvári rakott káposzta szintén egytálételnek számít. Hisz zöldség, hús tökéletes arányú…
A bolognai spagettit sokan szeretik, de a szószt általában vagy alapban, vagy…
A szalontüdő egy különlegesen ízletes, ugyanakkor elég elhanyagolt étel a magyar konyhában.…
A cukkinit ugyanúgy elkészíthetjük főzeléknek, mint a tököt. Ízében nem lesz semmi…
A csángó gulyás egy savanyú leves, főleg sertésből készítik savanyúkáposztával. Rizsesen, tejfölösen.…
A rántott kelbimbó egy rendkívül tápláló zöldségétel, ami egyben húspótló is egyben.…
A hagymás szaftos csirkemáj rendkívül ízletes belsőség étel hagyományosan is, 2-3 darabban…
Sign in to your account