Cukkini ropogós recept

A cukkini ropogós egy finom, egészséges falatozni való, egy kis mártogatóssal megbolondítva…

Zamat Zamat

Birkacsorba – berbécs csorba

A birkacsorba egyszerűen birka levest jelent, mely erdélyiesen elkészítve savanyú leves. Manapság…

Zamat Zamat

Rántott burgonya

A rántott burgonya, rántott krumpli egyszerűsége ellenére igencsak különleges. Ami sült, vagy…

Zamat Zamat

Chicken – Csirkés Alfredo

Ha egy igazán finom, olasz főételre vágysz, érdemes kipróbálnod a Chicken -…

Zamat Zamat

Hajdúsági gombóta

A gombóta egy régi hajdúsági étel, amit böjt idején szalonna, kolbász nélkül,…

Zamat Zamat

Kaporszósz, vagy mártogatós recept

A kaporszósz egy különleges ízű, főtt húsokhoz tökéletes mártogatós, melynek elkészítése rendkívül…

Zamat Zamat

Hajdúsági töltött káposzta

Ez a fajta töltött káposzta az, amit az országban legáltalánosabban ismernek. Savanyú…

Zamat Zamat

Zöldborsós paprikás krumpli

A zöldborsós paprikás krumpli a zöldborsó pörkölt és paprikás burgonya tökéletes násza.…

Zamat Zamat

Csodálatos zúzapörkölt

A zúzapörkölt sokak kedvence, legalább annyian idegenkednek tőle. Érdekes kipróbálni, mert könnyen…

Zamat Zamat

Hagymás-ecetes krumplisaláta

Az ecetes krumplisaláta egykor a húsvéti asztal elengedhetetlen kelléke volt, hisz ízei…

Zamat Zamat

Lecsós bab – babos lecsó recept

A babos lecsó kifejezetten nehéz étel. Hagyma, paprika, paradicsom a babbal fűszerezve,…

Zamat Zamat

Kolozsvári rakott káposzta

A kolozsvári rakott káposzta szintén egytálételnek számít. Hisz zöldség, hús tökéletes arányú…

Zamat Zamat

Klasszikus bolognai spagetti recept

A bolognai spagettit sokan szeretik, de a szószt általában vagy alapban, vagy…

Zamat Zamat

Szalontüdő zsemlegombóccal

A szalontüdő egy különlegesen ízletes, ugyanakkor elég elhanyagolt étel a magyar konyhában.…

Zamat Zamat

Cukkini főzelék receptje

A cukkinit ugyanúgy elkészíthetjük főzeléknek, mint a tököt. Ízében nem lesz semmi…

Zamat Zamat

Csángó gulyás recept

A csángó gulyás egy savanyú leves, főleg sertésből készítik savanyúkáposztával. Rizsesen, tejfölösen.…

Zamat Zamat

Rántott kelbimbó

A rántott kelbimbó egy rendkívül tápláló zöldségétel, ami egyben húspótló is egyben.…

Zamat Zamat

Hagymás szaftos csirkemáj

A hagymás szaftos csirkemáj rendkívül ízletes belsőség étel hagyományosan is, 2-3 darabban…

Zamat Zamat