Szilveszterre kiváló választás az újévi malacpogi, aranyos az ünnepi asztalon, és még…
A frankfurti koszorú valójában egyfajta krémes-habos piskóta tészta - német eredettel, sok…
Az aranypogácsa nem véletlen kapta a nevét. Csodálatos színe magyarázza, kiváló vendégváró,…
A kacsasütés egészben nem pofonegyszerű, de ha így készíted, biztos a siker.…
A Túró Rudi szelet egy sütés nélkül készíthető, rendkívül ízletes édesség. Valójában…
Ha valaki szereti a Raffaello-t, akkor itt az alkalom, elkészíthetjük saját kezűleg,…
A Kinder tejszelet egy piskótás-krémes finomság, könnyed, mégis laktató. Egy baj van…
A karácsonyi kuglóf emeli az ünnep hangulatát. Hozzávalói kedvünk szerint variálhatók, s…
A kukó leves egy régi ünnepi fogás, a hajdúságban gyakran készítették, főleg…
A komiszkenyér régi elnevezése a püspökkenyérnek, így egy igencsak ízletes finomságról beszélünk,…
A kardinális szelet eredetileg Bécsben készült sütemény volt. Hab között habos finomság,…
Az indiáner fánk még a dédik idejéből maradt ránk. Ebből kifolyólag kicsit…
Bejgli készülhet kalács-, vagy omlós tésztából. Mi most a kelt tésztás változattal…
A citromos pöfeteg egy kellemes, frissítő kekszféle, mely - bár egyszerű az…
Sign in to your account