Újévi malacpogi

Szilveszterre kiváló választás az újévi malacpogi, aranyos az ünnepi asztalon, és még…

Zamat Zamat

Frankfurti koszorú, karácsonyi csoda

A frankfurti koszorú valójában egyfajta krémes-habos piskóta tészta - német eredettel, sok…

Zamat Zamat

Aranypogácsa – sütőporos pogácsa

Az aranypogácsa nem véletlen kapta a nevét. Csodálatos színe magyarázza, kiváló vendégváró,…

Zamat Zamat

Kacsasütés egészben, így tökéletes lesz

A kacsasütés egészben nem pofonegyszerű, de ha így készíted, biztos a siker.…

Zamat Zamat

Túró Rudi szelet sütés nélkül

A Túró Rudi szelet egy sütés nélkül készíthető, rendkívül ízletes édesség. Valójában…

Zamat Zamat

Raffaello golyó, annyira finom….

Ha valaki szereti a Raffaello-t, akkor itt az alkalom, elkészíthetjük saját kezűleg,…

Zamat Zamat

Kinder tejszelet – saját kezűleg

A Kinder tejszelet egy piskótás-krémes finomság, könnyed, mégis laktató. Egy baj van…

Zamat Zamat

Karácsonyi kuglóf recept

A karácsonyi kuglóf emeli az ünnep hangulatát. Hozzávalói kedvünk szerint variálhatók, s…

Zamat Zamat

Hajdúsági kukó leves

A kukó leves egy régi ünnepi fogás, a hajdúságban gyakran készítették, főleg…

Zamat Zamat

Komiszkenyér – neve ellenére igencsak ízletes

A komiszkenyér régi elnevezése a püspökkenyérnek, így egy igencsak ízletes finomságról beszélünk,…

Zamat Zamat

Fantasztikus kardinális szelet

A kardinális szelet eredetileg Bécsben készült sütemény volt. Hab között habos finomság,…

Zamat Zamat

Indiáner fánk, maga a csoda

Az indiáner fánk még a dédik idejéből maradt ránk. Ebből kifolyólag kicsit…

Zamat Zamat

Diós-mákos bejgli nagyi módra

Bejgli készülhet kalács-, vagy omlós tésztából. Mi most a kelt tésztás változattal…

Zamat Zamat

Citromos pöfeteg – mutatós finomság

A citromos pöfeteg egy kellemes, frissítő kekszféle, mely - bár egyszerű az…

Zamat Zamat