Trendi ReceptekTrendi ReceptekTrendi Receptek
  • Levesek
  • Főételek
  • Diétás ételek
  • Sütemények
  • Olcsó ételek
  • Mit főzzek ma?
  • Karácsonyi receptek
Trendi ReceptekTrendi Receptek
Keresés
  • Mit főzzek ma?
  • Sütemények
  • Főételek
  • Levesek
  • Nagyi receptjei
  • Olcsó ételek
  • Karácsonyi receptek
Kövess minket
  • Cookie/süti politika
  • Kapcsolatfelvétel
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Impresszum
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FőételekHúsételekOlcsó ételek

Hagymás szaftos csirkemáj

Zamat Zamat 2024.12.05.
hagymás csirkemáj

A hagymás szaftos csirkemáj rendkívül ízletes belsőség étel hagyományosan is, 2-3 darabban készítve. De ha centis szeletekre vágjuk egy újfajta dimenziót ismerhetünk meg. Egyszerűen fantasztikus lesz.

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemáj
  • 30-40 dkg vöröshagyma
  • teáskanálnyi fokhagymakrém, vagy 4-5 gerezd fokhagyma
  • 5-6 dkg zsiradék
  • 1 teáskanál majoránna
  • 1,5 dkg só
  • 1-2 mokkáskanál őrölt bors

Hagymás szaftos csirkemáj elkészítése:

A csirkemájat felszeleteljük, problémás részeit kivágjuk.
A vöröshagymát megtisztítjuk, szeleteljük, vagy kockázzuk, a fokhagymát tiszttás után áttörjük.

A zsiradékot felforrósítjuk, a vöröshagymát megpirítjuk, kisvártatva a fokhagymát is hozzáadjuk, mikor már üvegesre pirult, akkor belekeverjük a csirkemájat.
Fűszerezzük, kavargatjuk időnként, óvatosan forgatjuk.
Ha felszeleteltük, akkor ennyi idő alatt biztos átfő a máj, tökéletes lesz.
Csak kenyérrel is isteni, krumplipürével még jobb.

  • Megosztás a Facebookon
  • Küldés Messengerben
Címkékcsirkehúsretro receptek

Kategóriák

  • Desszertek
  • Diétás ételek
  • Édes sütemények
  • Egytálételek
  • Főételek
  • Főzelék
  • Gyümölcslevesek
  • Húsételek
  • Húslevesek
  • húspótló
  • húsvét
  • karácsonyi
  • Köretek
  • Lángosok
  • Levesek
  • Nagyi receptjei
  • Olcsó ételek
  • Retro receptek
  • Sós sütemények
  • Sütemények
  • Sütés nélküli desszertek
  • Tartósítás
  • Uncategorized

Hasonló receptek

spárga
EgytálételekFőételekFőzelékhúspótló

Sajtos spárga csőben sütve

Zamat Zamat 2024.11.23.
lencse
FőételekFőzelékhúspótlóNagyi receptjeiOlcsó ételek

Lencsepörkölt – húspótlónak tökéletes

Zamat Zamat 2025.03.06.
tojásos lecsó
Főételek

Tojásos lecsó hagyományosan

Zamat Zamat 2024.08.21.
pogácsa
karácsonyiNagyi receptjeiOlcsó ételekRetro receptekSós süteményekSütemények

Aranypogácsa – sütőporos pogácsa

Zamat Zamat 2025.02.27.
karfiolos pörkölt
Főételek

Karfiolos pörkölt

Zamat Zamat 2024.08.22.
zöldborsófőzelék
Főételek

Klasszikus zöldborsófőzelék

Zamat Zamat 2024.08.21.
nudli
Nagyi receptjeiOlcsó ételekRetro receptek

Krumplis nudli készítése

Zamat Zamat 2024.09.16.
töltött bundás kenyér
Főételek

Töltött bundás kenyér

Zamat Zamat 2025.01.23.
sült, sajtos hús
Húsételek

Mustáros, tejfölös, sajtos sertéskaraj

Zamat Zamat 2025.01.27.
Trendi ReceptekTrendi Receptek
© 2024 Minden jog fenntartva
  • Cookie/süti politika
  • Kapcsolatfelvétel
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Impresszum
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?

Not a member? Sign Up