Trendi ReceptekTrendi ReceptekTrendi Receptek
  • Levesek
  • Főételek
  • Diétás ételek
  • Sütemények
  • Olcsó ételek
  • Mit főzzek ma?
  • Karácsonyi receptek
Trendi ReceptekTrendi Receptek
Keresés
  • Mit főzzek ma?
  • Sütemények
  • Főételek
  • Levesek
  • Nagyi receptjei
  • Olcsó ételek
  • Karácsonyi receptek
Kövess minket
  • Cookie/süti politika
  • Kapcsolatfelvétel
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Impresszum
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
EgytálételekFőételekHúslevesekRetro receptek

Ha így sütöd a hurkát, biztos nem robban szét!

Zamat Zamat 2024.11.23.
hurka

A hurka sütése egyszerűnek tűnik mindaddig, míg egyszer szét nem robban a sütőben. Persze úgyis ehető, de kicsit más, és „szépségének” is annyi.

Ha rendelkezel forrólevegős sütővel, akkor nyert ügyed van, ez esetben semmi mást nem kell tenned, minthogy mérettől függően – egy-két pár hurkát karikába tekerve beraksz a sütőbe.


Meg is szurkálhatod néhány centinként óvatosan, de nem létszükséglet.
Ezután 200 fokra, és 25 percre állítod a sütőt, a vége fele azért nézz rá, mert nyilván függ az idő a hurka méretétől is.


Nem kell megfordítani, mindkét oldala szuperjó lesz, nem pukkad, robban, nem tocsog a zsiradékban, ennél jobb módszer nincs rá.
Friss fogyasztásnál ez a lehető legjobb módszer készítésére.

Másik lehetőség, hogy pár percre beáztatod langyos vízbe, majd nagyjából tízperces áztatás után kiveszed, és a zsiradékra fekteted. Letakarod fóliával, és forró sütőben elkezded párolni.


Utolsó 10 percben leveszed a fóliát, és pirítod. Tökéletes lesz.

Az is jó módszer, ha alá savanyú káposztát raksz, ezzel biztosítod a párás levegőt számára, és mellette rendkívül finom lesz az alatta, hurkazsírban megpirult káposzta.

A kolbászt-hurkát egyszerre is sütheted, egyik sem megy a másik kárára.
Sem a kolbász nem lesz hurkaízű, sem a hurka kolbászízű. Régen is így sütötték.

  • Megosztás a Facebookon
  • Küldés Messengerben
Címkékdisznóvágáshúsételekretro receptek

Kategóriák

  • Desszertek
  • Diétás ételek
  • Édes sütemények
  • Egytálételek
  • Főételek
  • Főzelék
  • Gyümölcslevesek
  • Húsételek
  • Húslevesek
  • húspótló
  • húsvét
  • karácsonyi
  • Köretek
  • Lángosok
  • Levesek
  • Nagyi receptjei
  • Olcsó ételek
  • Retro receptek
  • Sós sütemények
  • Sütemények
  • Sütés nélküli desszertek
  • Tartósítás
  • Uncategorized

Hasonló receptek

leves gombóccal
LevesekNagyi receptjeiRetro receptek

Tárkonyos raguleves gombóccal

Zamat Zamat 2025.02.06.
lepcsánka
KöretekOlcsó ételekRetro receptek

Lepcsánka, ahogy a nagyi készítette

Zamat Zamat 2024.09.22.
lekváros süti
Édes süteményekRetro receptekSütemények

Lottó süti – egyszerű összetevőkből különlegesség

Zamat Zamat 2025.04.09.
paradicsomos főzelék
FőzelékOlcsó ételekRetro receptek

Paradicsomos tökfőzelék

Zamat Zamat 2025.04.25.
tejbegríz
FőételekNagyi receptjei

Tökéletes tejbegríz recept – tejbedara

Zamat Zamat 2025.01.16.
paradicsomos csirke
FőételekHúsételek

Paradicsomos csirkemell tejszínesen

Zamat Zamat 2025.02.03.
libanyak pörkölt
HúsételekNagyi receptjeiRetro receptek

Csodafinom libanyak pörkölt

Zamat Zamat 2025.02.10.
francia krémes
DesszertekRetro receptekSütemények

Francia krémes recept

Zamat Zamat 2024.11.03.
A patiszon, csillagtök nem csak rántani való zöldféle, levest, vagy főzeléket is készíthetünk belőle.
Főételek

Patiszonfőzelék recept magyarosan

Zamat Zamat 2024.07.28.
Trendi ReceptekTrendi Receptek
© 2024 Minden jog fenntartva
  • Cookie/süti politika
  • Kapcsolatfelvétel
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Impresszum
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?

Not a member? Sign Up